Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Menyasszonyi ruha linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Menyasszonyi ruha képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: menyasszonyiruha.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 134 db
 Angi Esküvői Ruhakölcsönző

Angi Esküvői Ruhakölcsönző

Angi Esküvői Ruhakölcsönző a 1980-as években alakúlt. Pontosan 1986-ban. Szalonjukban menyasszonyi ruhák, koszoruslány ruhák,menyecske ruhák és egyébb esküvői kiegészítők megtalálhatók. Vonzó árrakkal és akciókkal várják minden kedves ifjú párt szalonjukban.

 Barbara Esküvői Ruhaszalon

Barbara Esküvői Ruhaszalon

A Barbara Esküvői Ruhaszalon immár 6 éve működik. Menyasszonyokat, folyamatos akciókkal, és legújabb kollekciókkal kápráztatják el. Egyedi igényeket és elképzeléseket is szívesen megvalósítanak.

10 dolog amiről esküvő előtt beszélni kell!

10 dolog amiről esküvő előtt beszélni kell!

Esküvőnk szervezésében számtalan nehézségekkel szembesülhetünk. Ezzel kapcsolatban egy kiváló szakmabeli tanácsadóval ismerkedhetünk meg. Palágyi Kata a Liliomtündér Kft. ügyvezetője, és egyben tanácsadó szakpszichológus és mediátor. Tanácsadói munkája sok éves tapasztalaton alapszik, érdemes tőle tanácsokat kérni. Emellett még sok érdekes információval ismerkedhetünk meg az oldalán.

10 tipp a menyasszonyi ruha kiválasztásához

10 tipp a menyasszonyi ruha kiválasztásához

Esküvői ruhát választani örömteli feladat és óriási élmény, amennyiben megszívlelünk néhány szabályt. Különben fáradtságos herce-hurca lesz a ruhapróba. Van ugyan rajt és cél, de nem kell versenyt futnunk az idővel. Mi összefoglaltuk neked a legfontosabb feltételeket, hogy gondosan felkészülve csak kellemes benyomások érjenek! Budapesten, vagy a környékén lesz az esküvőtök? Ha szeretnétek a legmegfelelőbb Budapest és környéki partnereket megtalálni, akik színvonalas szolgáltatásukkal teszik szebbé, és emlékezetesebbé esküvőtök napját, akkor jó helyen jártok, mert oldalunk segítségével megszervezhetitek a tökéletes napot!

A Doroszlói népviselet kialakulása

A Doroszlói népviselet kialakulása

A Doroszlói népviselet kialakulása: Doroszló, mint település a mostani helyén Új-Doroszló néven jelenik meg ismét a XVIII. század elején. Az új telepítés során Zala, Somogy, Komárom és Vas megyékből százötven magyar, katolikus családdal telepítették a falut. Később, 1763 után birodalmi németekkel növelték a falu lakosságának számát. Az ide települtek mint szabad jobbágyok, kedvezményben részesültek. Az itt talált szerb lakosság a szomszédos Szilberekre (Backi Brestovácra) költözött. Megindult a több megyéből hozott, ugyanazon a nyelvet beszélő település népviseleti kultúrájának a kialakulása. A később érkezett németek aránylag kevés száma hamarosan beleolvadt az itt talált magyarságba, de csak nyelvileg. Népviseletük is csaknem azonosult a magyarokéval. A különbség az alapszínek alkalmazásánál jutott különösképpen kifejezésre amíg a magyarság a zöld színt tartotta magáénak, náluk az égszínkék dominált. A környező települések közül, nyilvánvaló a kölcsönhatás a gombosi népviselettel. A századforduló előtti kommunikációs eszközök hiánya az egymásra utaltságig hatott Gombos és Doroszló, határával egymást érintő két magyarlakta közösség népviseletének a kialakulására ...

A király liliomja Hölgyszalon

A király liliomja Hölgyszalon

A király liliomja Hölgyszalon menyasszonyi ruha, esküvői ruha szalon. Budapesten Győri út 16-18 található. Elhívatott képviselője A Lilly menyasszonyi ruháknak, és a WILVORST és TZIACCO öltöny kollekcióknak.

A menyasszonyi ruha története a zöld színtől egészen a hófehérig

A menyasszonyi ruha története a zöld színtől egészen a hófehérig

Bármilyen hihetetlen, régen nem volt elterjedt szokás, hogy az esküvő alkalmából új ruhát vásároljanak. A menyasszony saját már meglévő legszebb és legünnepélyesebb ruhadarabjai közül választotta ki a megfelelőt. A régi idők menyasszonyának öltözete szinte teljesen egyezett az adott tájegység ünnepi öltözetével. Ennek ellenére szép volt, általában díszes, de semmiképp sem egyedi.

Adeo2000 Menyasszonyi ruhaszalon

Adeo2000 Menyasszonyi ruhaszalon

Az Adeo 2000 sok szempontból más, és több mint esküvői ruhaszalon. Más menyasszonyi ruha modelleket importálunk, mint a többiek. Reklám- és kereskedelmi stratégiánk is más. Nekünk az első, hogy vevőink a második látogatás után úgy érezzék, ide tartoznak, a helyhez, a hangulathoz, a vásárlás körülményeihez és egy-egy munkatársunkhoz. Az elmúlt tíz év alatt több vevőnk és eladónk között alakult ki szinte baráti kapcsolat. Az Adeo 2000 menyasszonyi ruhaszalonból választott menyasszonyi ruha, esküvői ruha, báli és alkalmi ruha egyaránt az alkalom fénypontját jelentik. Önt is szeretettel várjuk, ha nem csupán egy esküvői ruhaszalont szeretne felkeresni, hanem személyreszabott egyedi tanácsadást, és kiszolgálást keres. Ha szeretne családjával, barátnőkkel kellemesen kávézás közben, szimpadi hangulat mellet válogatni menyasszonyi ruha, koktélruha, báli ruha, estélyi ruha, és kiegészítők között.

Alkalmi ruhák Pécs

Alkalmi ruhák Pécs

A Divatbarlang Női divatáru üzlet a menyasszonyokra is gondol. Ezer dolog lehet ami miatt nem akarunk kölcsönzőből ruhát a NAGY NAPRA. Mert új ruhát szeretnénk, mert fontos az ár, mert két külön ruha lesz a polgári és az egyházi szertartásra, mert szűk családi körben zajlik az esküvő...stb. Kérlek mielőtt kiválasztod álmaid ruháját nézd meg a mi kínálatunkat is! Sokszor hallottuk utólag a kérdést: Én ezt a lehetőséget miért nem ismertem? Egy esküvő szervezése közben nem csak a menyasszonyi ruhára kell különös gondot fordítani. Fontos a menyecskeruha, a koszorúslány ruhák és a vendégek alkalmi ruháinak minősége, szépsége is és persze az örömanyáknak is tündökölnie kell a nagy napon. Nálunk mindenki talál magának megfelelő ruhát. Idén októbertől a hagyományos értékesítés mellett megnyitottuk az alkalmi ruhák értékesítésével foglalkozó webáruházunkat is. Elérhetősége: www.bolthely.hu/divatbarlang/

Hirdetés
Amikor megkérték a kezem!

Amikor megkérték a kezem!

A Nők Lapja Café magazin, egy igen elismert oldal . Rengeteg információról és hasznos tanácsokról informálódhatunk az oldalon. Jelen esetben a leánykérésről olvasgathatunk az oldalon. Ne hagyd ki ezt az oldalt!

Angliai története

Angliai története

Ahol a menyasszonyi ruha elkezdődött! - A Brief History of the Wedding Dress in Britain - Elizabeth Davies. INTRODUCTION: The wedding gown is unique. Along with baptism and burial, marriage is one of the three great public occasions in a person's life, and the only one at which the principals can fully appreciate the glory of their central role. For the bride, more than the groom, it is Her Big Day. Throughout history, women have tried to make their wedding dress special, to suit the festive occasion, to make the beautiful bride more beautiful and the not so beautiful at least splendid to look at. At the top of the scale, royal princesses have always tried to be most princess-like on their wedding days. In medieval times, when royal marriages were of great political importance and used to seal alliances between two countries, it was also necessary for the young bride to look magnificent to uphold the prestige of her country, to impress the bridegroom's country with her own nation's apparent wealth and, if possible outdo anything they could have afforded. Her jewellery might well have been the topic of prolonged negotiation, as part of her dowry ...

Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon - Szeged

Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon - Szeged

Az Arabella Lux Esküvői Ruhaszalon a márkás ruhák mellett elkészíti neked álmaid ruháját a Nagy napra. Körbejártad már az összes szalont, de nem találtad meg az igazit? De van elképzelésed! Vagy találtál olyan ruhát, aminek nagyon tetszett a felsőrésze, de egy másik ruha szoknyája lett volna hozzá az igazi? Nem probléma. Mi összehozzuk neked a 2 ruhát és méretedre megvarrjuk az igazit. Legfontosabb, hogy a Nagy napon a tökéletes ruhában mond ki a boldogító Igent! A menyasszonyi ruhán kívül vállaljuk menyecske és koszorúslány ruhák varrását is! Sőt! Az édesanyák gondját is megkönnyítjük. Nekik is megálmodjuk veletek együtt az alkalomhoz illő örömanyaruhát! Mottónk: Arabella Lux, ahol az álmok valóra válnak!

Beatrix Esküvői Ruhaszalon

Beatrix Esküvői Ruhaszalon

Beatrix Esküvői Ruhaszalon 2003-ban nyította meg szalonját. Elegáns szalonban, folyamatosan bővülő kollekciókból vállogathatnak az érdeklődők. Céljuk a menyasszonyok széles körű kiszolgálása, egyéni elképzelések megvalósítása.

Becker Beatrice couture esküvői ruha szalon

Becker Beatrice couture esküvői ruha szalon

Számomra a tervezés folyamata az anyag újragondolásával és saját mintarendszerem beleépítésével kezdődik el. Mindig festőként tekintek a ruhára először, számomra a színék és az alapanyagok harmóniája nagyon fontos. Az egyedi tervezésű daraboknál maximálisan figyelembe veszem a megrendelő habitusát és alkatát. Hiszem, hogy mi nők, a legszürkébb hétköznapokat is fel tudjuk dobni az öltözködéssel és így minden napot ünneppé változtathatunk. Amikor 2008-ban megnyitottam a szalonomat a fő profilomat az esküvői öltözékek tervezése jelentette. Óriási kihívás és egyben gyönyörű feladat az esküvői ruha megtervezése, hiszen a menyasszonyokkal való személyes ismeretség és a lelkivilágukkal való azonosuláson keresztül jutok el ahhoz, hogy olyan öltözék szülessen meg, amitől életük egyik legfontosabb napján a legszebbnek érezik magukat.

Benjamin Roberts - menyasszonyi ruha bemutató

Benjamin Roberts - menyasszonyi ruha bemutató

Benjamin Roberts kollekció a legújabb trendeket követő gyönyörű ruhákat mutatja be. Tervező : Benjamin Roberts . Modelljeinek jellemző színei az elefántcsont, az arany és a klasszikus fehér. A stílus azok számára ajánlott, akik szeretik a nagyszoknyás, királylányos modelleket.

Blue by Anzoani kollekció

Blue by Anzoani kollekció

Blue by Anzoani kollekció bemutató - 2008 Enzaoni Bridal Gown Couture Line. The latest in Couture Bridal Gowns. EnzoaniUnique Designer Wedding Gowns, Special Designs Destination wedding dresses, Silk organza gowns, hand beaded embroidery, Quality Couture gowns, Ruched Bodice, Cathedral trains, Extraordinary detail, European Inspired designs, special occasion gowns, modern elegant and sophisticated dresses, built in corset ...

Borostyán shop - alkalmi cipők

Borostyán shop - alkalmi cipők

Az esküvője közeleg, de Ön még nem találta meg a tökéletes cipőt a nagy napra? A Borostyán webshop kínálatában Tamaris, Emis, Szydlowski, Rieker, Josef Seibel, Asylum, Derby és még sok minőségi márkás női alkalmi cipő közül választhat. Legyen szó magassarkú vagy lapos sarkú, bőr, velúr vagy textil, élénk színű vagy visszafogott cipőről, nálunk biztosan megtalálja az Ön stílusához leginkább illő darabot. Ezen kívül csizmák, bakancsok és utcai cipők, nyári papucsok és szandálok, valamint táskák gazdag választékát kínáljuk. Ha felkeltettük érdeklődését, látogasson el weboldalunkra, és válogasson kedvére termékkínálatunkból!

Tuti menü