Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Menyasszonyi ruha linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Szalai - Whitewedding.hu [8. oldal]
részletek »

Menyasszonyi ruha képes leírás: Szalai - Whitewedding.hu [8. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: menyasszonyiruha.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 134 db
Szalai Anikó

Szalai Anikó

Szalai Anikó divattervező, a hazai esküvői divat méltó képviselője. Szalonja Vecsésen található, Knézich Károly utca 2/d alatt. Esküvői ruha kollekciói minden igényt kielégítenek ,rugalmas kölcsönzési lehetőségekkel.

Szépségvarázs

Szépségvarázs

Legyen élete legszebb napja, az esküvő, vagy az érettségi drukkal egybekötött szalagavató, vagy csak egy igazi farsangi bál. Ilyenkor Ön van a középpontban, így kötelező az alkalmi frizura. Szépségszalonunkban lehetősége nyílik tökéletes alkalmi frizurájának a megalkotására.

Szerelem Szalon

Szerelem Szalon

Szerelem Szalon már 15 éve a házasulandók rendelkezésére áll. Lenyügöző kollekciói a legújabb divatot mutatja be az érdeklődő számára. Szalonban mindent megtalál ami egy ara számára fontos!

Szűkszabású menyasszonyi ruhák

Szűkszabású menyasszonyi ruhák

A menyasszonyi ruháknak számtalan divattervezője létezik a világon. Menyasszonyi ruha kollekciók világában megtalálhatók királynői stílus, és a szűkszabású menyasszonyi ruhák is. Ha úgy érzed, hogy ez a stílus illik egyéniségedhez , látogasd meg ezt az oldalt!

Tiaratex Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon

Tiaratex Esküvői és Alkalmi Ruhaszalon

A Tiaratex szállítói kezdetektől fogva kizárólag európai tradicionális cégek voltak. Az elmúlt közel 20 év során megismert 50 és 60 méteráru gyár közül maradtak meg azok a legjobbak, akik méltóak hírnevükre, büszkék választékukra és kiváló minőségükre. Főként természetes anyagokkal, hernyóselyemmel és keverékeivel, szuper 120, 130, 140-es gyapjúval valamint ezek kombinációival dolgozunk. Csipkéink, mintás és egyszínű textíliáink, méteráru nagy választékban kaphatók: shantung, taft, szatén, düsesz, muszlin, tüll, organza, bársony, brokát, hímzett és gyöngyözött, flitteres tüll stb. Különlegesek kézzel festett illetve díszített hernyóselyem anyagaink és kézzel varrott csetneki csipkéink. Árukészletünk származási helye: Anglia, Franciaország, Olaszország, Spanyolország, Ciprus, .... A jól megválasztott öltözék olyan önkifejezési eszköz, melynek alapja az önismeret, a jó ízlés és esztétikai igényesség. Mindenekfelett célunk tehát a vendégeink számára történő értékteremtés, munkánk eredménye pedig az egyéniség és stílus összhangja, a belső szépség finom kisugárzása.

Tippek a menyasszonyi ruha kiválasztásához

Tippek a menyasszonyi ruha kiválasztásához

Az www.eskuvo-tippek.hu esküvői portál, hasznos tippekkel és ötletekkel segít az esküvőszervezésben. Tematizált cikkek segítenek eligazodni a ruhák, virágok és szolgáltatók útvesztőjében azoknak akik úgy döntenek, hogy saját maguk szervezik esküvőjüket vagy szeretnének nagyobb részt vállalni a szervezésben.

Tiratex - Mészáros Dóra

Tiratex - Mészáros Dóra

Olyan szalonnal ismerkedhetünk meg, amely Budapest szívében, a Hősők Terén található meg. Bemutató termében,minőségi alapanyagokból gyártott, kitünő magyar tervezők munkáit ismerhetjük. Győződj meg te is könnyedén a hazai divatról a Tiaratex szalonjában.

V.ART Rendezvényszervezés és Bianca Esküvői Ruhaszalon

V.ART Rendezvényszervezés és Bianca Esküvői Ruhaszalon

A V.ART Rendezvényszervezés 2002. márciusában alakult. Fő tevékenységeink között szakmai, kulturális, szórakoztató és magánrendezvények teljes vagy részleges lebonyolítása, kiemelten az esküvőszervezés. Ügyfeleinkkel mindig egy személyes találkozás után közösen alakítjuk ki az egyes programokra vonatkozó elképzeléseket. Alvállalkozóinkkal együtt igyekszünk a legnagyobb körültekintéssel és szakmai tudással kivitelezni azt. Célunk, hogy a sikeres rendezvény végén elégedett partnereinkkel hosszú távon működjünk együtt. Reméljük, hamarosan Önt illetve Cégét is megrendelőink között üdvözölhetjük!

Valentin Fehérnemű

Valentin Fehérnemű

Speciális fehérneműk /esküvői melltartók,miderek , kismama fehérneműk:terhességi melltartók,szoptatós melltartók,fűrdőruhák /találhatók szaklüzletünkben extra kosár- méretben:A,B,C,D,E,F,G,H,I kosárban.Sima és csipkés változatban forgalmazunk márkás fehérneműket.

Hirdetés
Valentin Szalon

Valentin Szalon

Szalonunk különleges szolgáltatása, hogy 34-es mérettől 64-es méretig találnak a menyasszonyok igényes esküvői ruhát.Lohrengel, Ronald Joyce,Mori Lee márka található meg üzletünkben. Koszorúslány ruhák felnőtt és gyermek méretben egyaránt nagy választékkal áll rendelkezésre az érdeklődők számára.

Valérie

Valérie

A német Kleemeier tervezőház kollekciói, finoman díszített menyasszonyi ruhái Valérie kollekció néven lettek ismertek. Kleemeier az egyik legismertebb esküvői-, koktél- és estélyi ruhatervező és gyártó Németországban.

Vanessa Szalon

Vanessa Szalon

A Vanessa Esküvői Ruhaszalon Hálózat immár 12 éve segítségére az esküvői pároknak. Szalonjaiban elegáns, külföldi márkák kollekció találhatók meg. Ruha kiválasztását melegszívű hangulat, profi tanácsadás, egyedi igényfelmérés is segíti.

Virginia Szalon

Virginia Szalon

Virginia Szalon a Mori Lee, Ronald Joyce, Madeline Gardner, Cosmobella menyasszonyi ruhák területi képviselője, valamint az angol Rainbow festhető szaténcipők forgalmazója. Menyasszonyi ruhák, koszorúslányka ruhák, kísérő és alkalmi ruhák, kiegészítők széles választékával várja minden kedves látogatót Szentendrén szalonjuk.

Weddings.hu

Weddings.hu

Magyarország egyik legnagyobb esküvői oldala. Látogass el te is az oldalra és tájékozódj a 2009 esküvői trendről! A hagyományos autódíszek, a szalagok, csokrok és girlandok mellett újabb keletű, a menyasszonyi autó személyes hangvételű dekorációs eleme az esküvői rendszámtábla. A nagy napra készített különleges rendszámtáblára általában az ifjú pár neve kerül, de a két név mellett szerepelhet rajta az esküvő dátuma is. Az esküvő rendszámtábla stílusát, betűtípusát érdemes a többi esküvői dekoráció figyelembe vételével kiválasztani. A legharmonikusabb akkor lesz az összhatás, ha a meghívókon, az ültető- és menükártyákon és az egyéb feliratokon is ugyanaz a betűtípus jelenik meg. Az esküvői rendszámtáblát egyedi rendelés alapján vásárolhatjuk meg, de az ügyes kezűek akár maguk is elkészíthetik ...

Whitewedding.hu

Whitewedding.hu

Esküvői alkalmi, menyecske és báli ruhák Londonból egyenesen a gyártótól, kedvezményes árakon. Különleges anyagok, egyedi formák, és stílusok. A cég 3 vezető divattervezője megalkotja minden menyasszony álmát: Athena Maria, Aphrodité, Papillon... Ruhák rendelhetők számos színben első felhúzásra és megvételre is kedvezményes árakon!

Tuti menü