Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Külföldi kollekciók itthon képes leírás: PaolaD'Onofrio - Valérie [2. oldal]
részletek »

Külföldi kollekciók itthon: PaolaD'Onofrio - Valérie [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: menyasszonyiruha.tlap.hu » Külföldi kollekciók itthon
Keresés
Találatok száma - 24 db
PaolaD'Onofrio kollekció

PaolaD'Onofrio kollekció

A római PaolaD'Onofrio Atelier tervezte meg ezt az elegáns és csillogó menyasszonyi ruhát. Pazar anyagok, szebbnél szebb csipkék, csillogó kristálydíszek, tökéletes szabásvonalak jellemzőek a kollekciókra.

Pronovias kollekció

Pronovias kollekció

Az 1964-ben alapított spanyol Pronovias . Egyik legnagyobb világmárka, a világon több mint 60 országban megtalálhatók forgalamzók . Méltón képviselik gyönyörű modeljei az esküvői divatot .

Romantica of Devon

Romantica of Devon

Angliában rendkívül népszerű Romantica of Devon divatház modelljei. Az oldalra látogató több mint 100 model közzül válogathat. Válogass a legszebb, menyasszonyi ruha divatból kedvedre te is . Keresd fel üzletünket minél hamarabb te is !

Rosa Clará menyasszonyi ruha

Rosa Clará menyasszonyi ruha

Rosa Clará kollekció egy spanyol divattervező medeljei. Kollekciókra jellemző a könnyű muszlin, selyem tüll, és voile anyagok,illetve a romantikus szabásvonalak. Gyönyörű kollekciók minden menyasszonynak.

San Patrick kollekció

San Patrick kollekció

San Patrick kollekció tervezője a spanyol San Patrick . Menyasszonyi ruha kollekcióira jellemzők a nőiesség, trend és a modern romantika ,kifinumúlt részletek. Válassz te is könnyedén, a kollekció darabjai közül.

Sincerity

Sincerity

Sincerity kollekciói számos országban nyügözi le az esküvői divat hódolóit. Gyönyörű kollekcióknál a szebbnél szebb hímzések, kristályok, gyöngyök kápráztatják el a menyasszonyokat.

Valérie

Valérie

A német Kleemeier tervezőház kollekciói, finoman díszített menyasszonyi ruhái Valérie kollekció néven lettek ismertek. Kleemeier az egyik legismertebb esküvői-, koktél- és estélyi ruhatervező és gyártó Németországban.

Tuti menü